Viscount International: the Art of Sound!

Hymmersive 372

Het nieuwe Viscount Hymmersive 372 orgelconsole is ontwikkeld met een baanbrekend nieuw ontwerp dat de organist een mooie, flexibele en betrouwbare hardware oplossing biedt voor de “problemen” binnen het computer based organ program. Het orgelconsole geeft de geluiden weer van elk gewenste sample set door middel van het Hauptwerk computer programma dat door de klant geladen wordt. De onovertroffen her-configureerbare register tab met OLED, plus de aanwezige juiste computer hardware, verfijnt het instrument met de volkomen Viscount bekwaamheid. De gebruiker kan ook kiezen uit een breed scala aan accessoires die zijn geverifieerd en getest om het Hymmersive 372 console te perfectioneren.

Meld je aan  voor updates en ondersteuning

Productomschrijving

Details

Resumé

Hymne, Cantus, Kerkzang etc. krijgen een betekenisvolle, saillante bekoring wanneer ze binnen een grote domkerk, kathedraal of kerkgebouw worden gespeeld of begeleid door hun uitzonderlijke akoestische omgevingen. Het nieuwe HYMMERSIVE orgel van Viscount kan deze klankvolheid weergeven met ongekende realisme door de organist een kans te bieden om te genieten van een veelbelovende ervaring terwijl hij volledig opgaat in zijn eigen muziek.

Aanvullende informatie

Aanvullende informatie

_____GEGEVENS (Beschikbaar=●)

 


Technologie H2T (Hymmersive Hauptwerk Technology)
Computer Processor: Intel i5; Memory:16 Gbyte ; HD: SSD, 256Gbyte (Specificaties kunnen op aanvraag worden gewijzigd)
Klavieren 3 x 61 tonen
Tracker Touch
Klavieren Midi Velocity
Pedaalbord OPTIE-MIDI: 30 of 32 tonig
Pedaalbord stijl Radiating concaaf, Recht concaaf, Recht, AGO
Registratie Dynamische Tabs met grafisch (gekleurd) OLED display 96x64
_____STOP EN STEMMEN

 


Stop-tabs 72 vrij toe te wijzen aan een register of regulering van het gebruik.
Duim piston 16
Geheugenbank 99
Totaal geheugen 990
Piston sequencer +1/-1, +10/-10, +100/-100
_____DISPLAY

 


Display 128x64 , grafisch met tegenlichtcorrectie, monochroom
Piston combinatie -
Sequencer
_____INTERFACE

 


Midi In/Out/Thru. Programmeerbaar
Stereo Headphone Output
Stereo Aux Input
External Output 6 Channels
Ethernet
USB voor Pen Drive 1 voor Hauptwerk key (achterkant), 1 voor Pen Drive (voorkant)
_____CONSOLE

 


Mobiele Functies Elegante houten console, muziekstandaard, bijpassende bank
Kleuren/afwerkingen gesimuleerde hout
Afmetingen (BxHxD) cm 154,0 x 139,5 x 66,0 - 60.6" x 54.9" x 26.0"
Afmetingen zonder lessenaar en pedaaln (BxHxD) cm 154,0 x 125,0 x 66,0 - 60.6" x 49.2" x 26.0"
Gewicht 96,8 Kg / 213.4 lbs

Reviews

Gegevens

Cabinet

Fraai Italiaans vakmanschap

Het elegante houten console van de HYMMERSIVE 372 is voorzien van een lessenaar en kan worden aangevuld met optioneel bijpassend pedaal en bank.

 

Gebruikersinterfaces

De OLED register-tabs, pistons en display zorgen voor effectieve controle over het gehele instrument.

Het HYMMERSIVE console wordt gekenmerkt door unieke nieuwe Register-tabs, welke zijn uitgerust met hoge kwaliteit gekleurde OLED 96x64 displays. 72 register-tabs zijn her programmeerbaar door de computer, om de volledige registratie van het orgel dat onder het Hauptwerk computer programma draait af te beelden. Het systeem display is prettig gelegen aan de rechterkant van het instrument met een eigen set van eenvoudig te gebruiken controles. Er zijn voldoende pistons (uit te breiden op aanvraag) beschikbaar voor zowel unit als algemeen geheugen, die nauwkeurig op het instrument zijn geplaatst om een breed scala aan mogelijkheden en technologieën mogelijk te maken, alles binnen handbereik.

 
 

Klavieren

High-Quality Tracker Action Keyboards

De HYMMERSIVE 372 is uitgerust met 3 x 61 tonig "Tracker Action" toetsenborden. We begrijpen het belang van het juiste gevoel bij een klavier, zodat we de beste zorg hebben besteed aan het gebruik van de juiste onderdelen. De herkenbaarheid van de toetsen overtuigt bij het aanraken van een echte Tracker Action. Bij het gebruik van MIDI en orkestklanken, de toetsen worden direct aanraakgevoelig en geven u de mogelijkheid om de expressieve muzikant te zijn die u bent. Voor de veeleisende organist is de HYMMERSIVE 372 verkrijgbaar met optionele houten klavieren of het uitzonderlijke AWK toetsenbord.

 

Pedaal

Het juiste pedaal voor uw behoeften.

De HYMMERSIVE 372 speeltafel kan worden voorzien van een MIDI pedaal uitgerust met 2 zwelpedalen. U kunt kiezen tussen een 32 tonig (recht of recht concaaf) of 30 tonig (recht of recht concaaf als ook radiaal concaaf).

 

 

Sound Generation

Aangedreven door H2T (Hymmersive Hauptwerk Technology)

Het HYMMERSIVE orgel gebruikt een perfect gebalanceerde combinatie van eigen HYMMERSIVE hardware interface en volkomen goed geconfigureerde computer om optimaal te werken met de bekende HAUPTWERK sample programma’s voor orgel sound generatie.

De HYMMERSIVE hardware structuur is ontworpen door Viscount in Italy om perfect te worden aangesloten op de computer waarop het Hauptwerk programma draait, waardoor het orgel systeem volledig opnieuw te programmeren is naar het orgel, geladen in de computer. In het orgel is er een krachtige computer (upgradable op verzoek) gebaseerd op Intel i5, met geheugen van 16 Gbytes, HD-SSD met 256 Gbytes, alle tijdens het uitvoeren van Windows besturingssysteem. Deze computer is ingericht om te worden geladen door erkende dealers met Hauptwerk programma (niet inbegrepen) en de gewenste orgelklanken (niet inbegrepen).

Het resultaat van het systeem is veel stabieler dan een gemeenschappelijke computer omgeving omdat de hardware correct wordt geconfigureerd en de software specifiek door een expert is geïnstalleerd.

.

 

 

Aansluitingen

Uitgebreide verbindingen

Een uitgebreide selectie van externe aansluitingen is kien en gunstig bevestigd aan de achterkant van het instrument. Naast de standaard MIDI In-Out-Thru, een stereo input met gain en drie stereo output met ground lift, is er ook USB gebruikt voor de Hauptwerk licentiesleutel. Bovendien is er ook een Ethernet interface, nuttig om het instrument op te zetten met behulp van een externe computer. De aan/uit-schakelaar, Master volume, headphones jack, USB host pen drive voor het opslaan- of upload instellingen, en MIDI song opname en terug spelen, zijn allemaal makkelijk gelegen aan de voorzijde van het orgel.

Audio output zijn beschikbaar om de vereiste externe versterking aan te sluiten, zou dit orgel in een kerk worden geïnstalleerd, of om een nog meer pijporgel ervaring in huis te geven. De HYMMERSIVE 372 is voorzien van een koptelefoonaansluiting als u ooit in totale stilte moet spelen. 

KLEUR/Uitvoering

Verkrijgbaar met verschillende kleuren-afwerkingen:

Licht eiken gesimuleerd hout

Video nl