Viscount International: the Art of Sound!

Hymmersive

VISCOUNT introduceert het HYMMERSIVE orgel; een nieuwe generatie instrumenten door een optimale combinatie van een mooi, stijlvol, flexibel en betrouwbaar orgelconsole voor het Hauptwerk Sampled Sound Software Platform.

Vandaag de dag kan de traditionele orgelliefhebber kiezen uit drie categorieën elektronische orgels: Viscount’s geavanceerde Physis® Physical Modeling Technologie, Sampled Based Orgels of Sampled Based “DIY” Computer programma’s. Viscount biedt reeds een breed assortiment eersteklas instrumenten in de series (Unico, Sonus, Chorum enz.), gedetailleerd ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van zo goed als alle organisten, instellingen en gebedshuizen. Maar in enkele gevallen kan een computerprogramma als Hauptwerk, overwogen worden. Daarentegen jammer genoeg, heeft deze keuze vooralsnog een aantal nadelen gehad.

Allereerst dat de register keuzes en registratie worden uitgevoerd door middel van virtuele registerknoppen op een touchscreen die ongeriefelijk en tegennatuurlijk zijn voor de organist en niet fraai zijn te onderscheiden voor de toehoorders.

Het volgende nadeel is dat de computer, waar het Hautpwerk programma op draait, om meerdere redenen instabiel kan worden, soms veroorzaakt door het vertragen van het systeem of nog erger ... een crash. Stel je eens voor dat dit voorkomt middenin een kerkdienst, liturgie, viering, et cetera!

Het derde nadeel en tevens het ergste, dat het complete orgel met computer, klavieren en cabinet, vaak is geassembleerd door iemand, die geen hoge kwaliteit en kwaliteitscontrole kan garanderen. Dit kan alleen mogelijk worden gemaakt door middel van een industriële productie benadering, made by; de grootste orgelfabrikant ter wereld, VISCOUNT!

Het nieuwe Viscount HYMMERSIVE orgel is ontworpen om alle bovengenoemde nadelen fundamenteel te verbeteren met een vernieuwend ontwerp, waardoor de organist en de kerk een mooie, flexibele en deugdelijke oplossing geboden wordt voor hun Hauptwerk Sampled Based Organ. De ongeëvenaard aanpas- en her configureerbare register-tab methode met OLED displays en daarnaast de juiste krachtige computer hardware allemaal voorbereid, ontworpen en gebouwd door Viscount creëert een uitzonderlijk orgel package, bij het overwegen van een Hauptwerk sampling Based Organ.

1 Item(s)

Set Descending Direction
per pagina

Grid  List 

  • Hymmersive 372

    Het nieuwe Viscount Hymmersive 372 orgelconsole is ontwikkeld met een baanbrekend nieuw ontwerp dat de organist een mooie, flexibele en betrouwbare hardware oplossing biedt voor de “problemen” binnen het computer based organ program. Het orgelconsole geeft de geluiden weer van elk gewenste sample set door middel van het Hauptwerk computer programma dat door de klant geladen wordt. De onovertroffen her-configureerbare register tab met OLED, plus de aanwezige juiste computer hardware, verfijnt het instrument met de volkomen Viscount bekwaamheid. De gebruiker kan ook kiezen uit een breed scala aan accessoires die zijn geverifieerd en getest om het Hymmersive 372 console te perfectioneren.

    Learn More

1 Item(s)

Set Descending Direction
per pagina

Grid  List