Viscount International: the Art of Sound!

Sonus

De serie SONUS zorgt voor een nieuwe en geavanceerde standaard voor klassieke orgels.

 

 

De serie SONUS is een lijn van klassieke orgels die is ontwikkeld met de exclusieve Physis®-technologie - ontworpen en gepatenteerd door de laboratoria van Viscount. Gebaseerd op het modelleren van fysieke fenomenen die betrokken zijn bij het opwekken van het geluid van pijporgels, is het geproduceerde geluid ongelofelijk authentiek.

Bovenop de Physis®-technologie voor het opwekken van geluid hebben we een revolutionair nieuw geluidssysteem ontwikkeld genaamd RAR (Real Audio Rendering). Dankzij de RAR-technologie hebt u het volledige beheer over de indruk die de ruimte maakt waarin het instrument staat, zo kan zelfs in de kleinste kamer de sfeer van een grote kathedraal worden gesimuleerd. De nieuwe Viscount RAR (Real Audio Rendering)-technologie vormt een duidelijke stap voorwaarts qua definitie, ruimtelijkheid en body van het geluid, wat tot nog toe de meest authentieke manier is voor het scheppen van dat magistrale effect van de belangrijkste orgelstop: de ambiance. Zittend aan de console van de nieuwe Viscount Sonus krijgt u de meest realistische indruk van het instrument en de sfeer in vergelijking met elk ander digitaal orgel dat u bespeelt.

De serie SONUS is voorzien van een rijke bibliotheek aan stemmen: met registertabs op het frontpaneel kunt u eenvoudig honderden extra geluiden kiezen uit het interne geheugen. Elke functie is eenvoudig in te stellen met het slim ontworpen bedieningspaneel en de verlichte display.

Lees meer

2 Item(s)

Set Descending Direction
per pagina

Grid  List 

2 Item(s)

Set Descending Direction
per pagina

Grid  List