Viscount International: the Art of Sound!

Onze waarden

De toekomst van muziek is onze missie, gebaseerd op duidelijke en eenvoudige waarden die ons bij onze activiteiten sturen.

Traditie

In Italië wonen betekent dat je omringd wordt door schoonheid; van artistieke meesterwerken en architectuur tot rijke muzikale tradities. We proberen altijd om deze schoonheid in onze instrumenten te weerspiegelen.

Ambachtelijke handwerktechnieken

Bij de productie en realisatie van onze instrumenten besteden we altijd de grootste aandacht aan elk detail. Een instrument van Viscount bezitten betekent dat u een prestige-object in handen hebt dat de tand des tijds zal doorstaan.

Technologie

Viscount maakt gebruik van de meest geavanceerde technologieën op het gebied van software, hardware en mechanica – ontwikkeld voor en speciaal aangepast aan de markt van muziekinstrumenten. Onze uitvindingen, die beschermd worden door talrijke patenten, helpen ons producten te realiseren met een grote invloed en exclusieve prestaties.

Passie

Muziek vormt niet alleen de kern van ons bedrijf, maar iets dat onze geest en ons lichaam verheft. We steken onze passie in onze instrumenten, en voegen dit waardevolle attribuut toe aan uw meest intieme momenten of uitvoeringen.